"Pop-up streetfood dozen,,,"

TheTent

Het cateringconcept van Herman den Blijker


The Tent catering van nu


Het moesten pop-up streetfood dozen worden...

Het moesten pop-up streetfood dozen worden. Een 20 ft keukendoosje en een 20 ft bardoosje, snel inzetbaar en verplaatsbaar. Leuk in de zomer voor een kleine periode als pop-up restaurantje op verschillende locaties in Rotterdam, te gebruiken voor cateringetjes of op het strand... Dit alles omdat Las Palmas in de zomer niet op volle kracht draait vanwegen de vakanties. Hierdoor zitten we dus met te veel personeel en wilden we ze daarmee op een leuke manier aan het werk houden.

..........Dit is niet gelukt!

Wat het nu uiteindelijk is geworden, is ontstaan uit enthousiasme van mensen die er aan mee hebben gewerkt en allemaal als uitgangspunt kwaliteit hebben. En als je dan bezig bent doe het dan maar gelijk goed. En dus werd alles alleen maar groter en werd er een tweetal dozen gebouwd met de maximale afmeting voor het vervoer.

...En toen waren ze klaar!


The Tent catering van nu


Wat is The Tent?

De keukendoos

De bardoos / cocktailbar

Technische doos

Kortom...

Dit hele circus kan in 8 uur turn key worden opgeleverd, variabele opstelling, zowel binnen als buiten. Uiteraard uit te breiden met een wasstraat, koel- en opslag containers. De dozen zetten zichzelf hydraulisch waterpas en de kleppe worden ook hydraulisch bediend.

En waar kan dat allemaal...

En zowel in Nederland als buiten Nederland te plaatsen

Ze roesten wel maar verrotten niet omdat ze uitgevoerd zijn in cortenstaal (kunstenaars staal). Waardoor de roest isoleerd en het niet rot.

Compleet, compact, snel, nieuw, stoer, ruwe bolster blanke pit, gemaakt om onderscheidend te zijn en te opereren zowel individueel als aanvullend.


Bezoek ook de website van The Tent

 

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

https://t.co/iEMLWJQmkK