• Afscheid
  • Herman den Blijker over truffelsoep
  • Herman den Blijker over Pekingeend
  • Herman den Blijker over Ballotine
  • Herman den Blijker over zuurdesem
  • Herman den Blijker over chocoladeletters
  • Herman den Blijker over Pastrami
  • Herman den Blijker over leverworst
  • Herman den Blijker over oesters met roze peper
  • Herman den Blijker over zure haring
  • Herman den Blijker over Lamsniertjes
  • Herman den Blijker over Cantuccini
  • Herman den Blijker over Kouign-amann
  • Herman den Blijker over Garbure
  • Herman den Blijker over Pastéis de Belém
  • Herman den Blijker over crème de mûre
  • Herman den Blijker over Far Breton
  • Herman den Blijker over hamburgers
  • Herman den Blijker over szechuanpeper
  • Herman den Blijker over Sesampasta
  • Herman den Blijker over olijven
  • Herman den Blijker over Bottarga
  • Herman den Blijker over pistache
  • Herman den Blijker over cassave
  • Herman den Blijker over marjolein
  • Herman den Blijker over tijm
  • Herman den Blijker over dille
  • Herman den Blijker over Stoemp
  • Herman den Blijker over aubergine
  • Herman den Blijker over andijvie
  • Herman den Blijker over Paksoi
  • Herman den Blijker over Postelein
  • Herman den Blijker over bierazijn
  • Herman den Blijker over groene thee
  • Herman den Blijker over chocolade
  • Herman den Blijker over extra handjes
  • Herman den Blijker over noedelsoep
  • Herman den Blijker over Ceviche
  • Herman den Blijker over kruimelvlaai
  • Herman den Blijker over vijfschaft
  • Herman den Blijker over witte bonen
  • Herman den Blijker over slempthee
  • Herman den Blijker over Kandeel
  • Herman den Blijker over chocolademelk
  • Herman den Blijker over drie in de pan
  • Herman den Blijker over Vadouvan
  • Herman den Blijker over citroenblad
  • Herman den Blijker over Mizuna
  • Herman den Blijker over kruidnagel
  • Herman den Blijker over Aziatische knollen
  • Herman den Blijker over Tandoori
  • Herman den Blijker over kardemom
  • Herman den Blijker over bramen
  • Herman den Blijker over dadels
  • Herman den Blijker over kervel
  • Herman den Blijker over kokosnoot
  • Herman den Blijker over spruiten
  • Herman den Blijker over Poon
  • Herman den Blijker over Salsa Brava
  • Herman den Blijker over Salsa Romesco
  • Herman den Blijker over Mojo
  • Herman den Blijker over vlierbessen
  • Herman den Blijker over honing
  • Herman den Blijker over bessen
  • Herman den Blijker over framboos
  • Herman den Blijker op zijn Zwitsers
  • Herman den Blijker op zijn Amerikaans
  • Herman den Blijker op zijn Duits
  • Herman den Blijker op zijn Belgisch
  • Herman den Blijker op zijn Italiaans
  • Herman den Blijker op zijn Frans
  • Herman den Blijker op zijn Brits
  • Herman den Blijker over venkel
  • Herman den Blijker over vis en fruit
  • Herman den Blijker over raapstelen
  • Herman den Blijker over bouillon
  • Herman den Blijker over hazelnoot
  • Herman den Blijker over Macadamia
  • Herman den Blijker over Creme Suisse
  • Herman den Blijker over Pâté de tête
  • Herman den Blijker over gefrituurde eieren
  • Herman den Blijker over Linzen
  • Herman den Blijker over Quiche
  • Herman den Blijker over Cheesecake
  • Herman den Blijker over komkommer
  • Herman den Blijker over stoofperen
  • Herman den Blijker over kikkererwten
  • Herman den Blijker over witte bonen
  • Herman den Blijker over zuurkool
  • Herman den Blijker over bruine bonen
  • Herman den Blijker over gevulde soep
  • Herman den Blijker over Wasabi
  • Herman den Blijker over Kapucijners
  • Herman den Blijker over groene koolsoep
  • Herman den Blijker over waterkers
  • Herman den Blijker over kweeksteur
  • Herman den Blijker over garnalenkroketten
  • Herman den Blijker over rode kool
  • Herman den Blijker over prei
  • Herman den Blijker over pommes boulangères
  • Herman den Blijker over runderschnitzel
  • Herman den Blijker over bloedworst
  • Herman den Blijker over schepgratin
  • Herman den Blijker over aardappelschillen
  • Herman den Blijker over spitskool
  • Herman den Blijker over kalfsvlees
  • Herman den Blijker over Baeckeoffe
  • Herman den Blijker over Vitello tonnato
  • Herman den Blijker over Chimichurri
  • Herman den Blijker over groenten van de grill
  • Herman den Blijker over aalbessen
  • Herman den Blijker over wilde perziken
  • Herman den Blijker over pruimen
  • Herman den Blijker over gerookte forel
  • Herman den Blijker over bloemkool
  • Herman den Blijker over bietjes
  • Herman den Blijker over raapjes
  • Herman den Blijker over slakken
  • Herman den Blijker over knolselderij
  • Herman den Blijker over Caesar salad
  • Herman den Blijker over nagelkaas
  • Herman den Blijker over jeneverbessen
  • Herman den Blijker over Verbena
  • Herman den Blijker over orgaanvlees
  • Herman den Blijker over garnalenburgers
  • Herman den Blijker over pieterman
  • Herman den Blijker over witlofgratin
  • Herman den Blijker over prei
  • Herman den Blijker over peultjes
  • Herman den Blijker over spinazielasagne
  • Herman den Blijker over boerenkool
  • Herman den Blijker over koffiecocktail
  • Herman den Blijker over witlof
  • Herman den Blijker over goedgevulde soep
  • Herman den Blijker over kaas
  • Herman den Blijker over duif met rode-wijnjus
  • Herman den Blijker over beurre noisette met kappers
  • Herman den Blijker over carpaccio van sinaasappel en zeeduivel
  • Herman den Blijker over kalfscarre
  • Herman den Blijker over courgettebloemen
  • Herman den Blijker over nuggets van zeeduivel
  • Herman den Blijker over gegratineerde patisson
  • Herman den Blijker over rode wijnjus
  • Herman den Blijker over nougat met aardbeien
  • Herman den Blijker over tarbot
  • Herman den Blijker over brandade
  • Herman den Blijker over aardbeien met prosecco en peper
  • Herman den Blijker over huevos fritos
  • Herman den Blijker over saté en ahornsiroop
  • Herman den Blijker over amandelgebak
  • Herman den Blijker over haggis
  • Herman den Blijker over Kalfslever
  • Herman den Blijker over gevulde varkenspoot
  • Herman den Blijker over asperges
  • Herman den Blijker over paddenstoelen
  • Herman den Blijker over hazelnootchocopasta
  • Herman den Blijker over wijting
  • Herman den Blijker over koninklijk gebak
  • Herman den Blijker over paddenstoelen
  • Herman den Blijker over krab
  • Herman den Blijker over koolraap & geitenkaas
  • Herman den Blijker over gebakken kropsla
  • Herman den Blijker over perencouillet
  • Herman den Blijker over wulken
  • Herman den Blijker over knoggi
  • Herman den Blijker over voorjaarssalade
  • Herman den Blijker over Valentijnsdag
  • Herman den Blijker over Chinese broccoli
  • Herman den Blijker over brownies
  • Herman den Blijker over speculaastaart
  • Herman den Blijker over kabeljauw
  • Herman den Blijker over citroentaart
  • Herman den Blijker over peen
  • Herman den Blijker over Huzarensalade
  • Herman den Blijker over kalfswang
  • Herman den Blijker over spruiten
  • Herman den Blijker over pastinaak
  • Herman den Blijker over paddenstoelen
  • Herman den Blijker over de tomaat
  • Herman den Blijker over inktvis
  • Herman den Blijker over mais
  • Herman den Blijker over tarte tatin
  • Herman den Blijker over artisjokken
  • Herman den Blijker over gnocchi
  • Herman den Blijker over Rode mul
  • Herman den Blijker over meloen
  • Herman den Blijker over fruits de mer
  • Herman den Blijker over clubsandwich
  • Herman den Blijker over spinazie
  • Herman den Blijker over kreeft
  • Herman den Blijker over makreel
  • Herman den Blijker over kipcorn
  • Herman den Blijker over barigoule
  • Herman den Blijker over aardappels
  • Herman den Blijker over rood fruit
  • Herman den Blijker over haring
  • Herman den Blijker over varkensnek
  • Herman den Blijker over courgette-venkelsoep
  • Herman den Blijker over noordzeevis
  • Herman den Blijker over knoflook
  • Herman den Blijker over gevogelte
  • Herman den Blijker over rabarber
  • Herman den Blijker over Rilettes
  • Herman den Blijker over pasta
  • Herman den Blijker over werkvlees
  • Herman den Blijker over lamsvlees
  • Herman den Blijker over pasteitjes
  • Herman den Blijker over Linzen
  • Herman den Blijker over schorseneren
  • Herman den Blijker over hachee
  • Herman den Blijker over pot-au-feu
  • Herman den Blijker over kool
  • Herman den Blijker over voer voor Valentijn
  • Herman den Blijker over winterkost
  • Herman den Blijker over zwarte kool
  • Herman den Blijker over erwtensoep
  • Herman den Blijker over vergeten groenten
  • Herman den Blijker over cocktails
  • Herman den Blijker over Omelette sibérienne
  • Herman den Blijker over fazant
  • Herman den Blijker over kalkoenen
  • Herman den Blijker over zalm
  • Herman den Blijker over Sinterklaaskoek
  • Herman den Blijker over coquilles
  • Herman den Blijker over speenvarken
  • Herman den Blijker over Bloody Mary
  • Herman den Blijker over Moederdag
  • Herman den Blijker over Valentijn
  • Herman den Blijker over vissoep
  • Herman den Blijker over kalfsvlees
  • Herman den Blijker over kip en ei
  • Herman den Blijker over hazenrugfilet
  • Herman den Blijker over stamppot
  • Herman den Blijker over ossenstaart
  • Herman den Blijker over kastanjes
  • Herman den Blijker over eieren
  • Herman den Blijker over wild zwijn
  • Herman den Blijker over kweeperen
  • Herman den Blijker over kroketten
  • Herman den Blijker over oesters
  • Herman den Blijker over varkensvlees
  • Herman den Blijker over kokkels
  • Herman den Blijker over patatje stoofvlees
  • Herman den Blijker over soufflés
  • Herman den Blijker over kippensoep
  • Herman den Blijker over orgaanvlees
  • Herman den Blijker over steak tartaar
  • Herman den Blijker over de tosti
  • Herman den Blijker over flensjes
  • Herman den Blijker over eieren
  • Herman den Blijker over Koninginnedag
  • Herman den Blijker over asperges
  • Herman den Blijker over vijgen
  • Herman den Blijker over voorjaarsgroenten
  • Herman den Blijker over steenfruit
  • Herman den Blijker over spareribs
  • Herman den Blijker over ratatouille
  • Herman den Blijker over pasta
  • Herman den Blijker over merinque
  • Herman den Blijker over mergpijp
  • Herman den Blijker over kip
  • Herman den Blijker over kersen
  • Herman den Blijker over kalfsrib
  • Herman den Blijker over haring
  • Herman den Blijker over dorade
  • Herman den Blijker over de gehaktbal
  • Herman den Blijker over artisjok
  • Herman den Blijker over zeeduivel
  • Lifestyle

    Loyalty kaart

    Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

    Tweets uit Las Palmas

    @dschiedam @Hermandenblijk Dit jaar tot onze spijt niet meer. Nov en dec staan vol in het teken van feest in het restaurant. Op naar 2018,,,