Big Green Egg

Big Green Egg is een uitmuntende barbeque, speciaal gemaakt voor mensen die hoge eisen stellen. Mensen die het beste uit zichzelf willen halen en dat ook van hun producten verlangen.

In Nederland is Big Green Egg nog vrij onbekend. Maar veel meesterkoks (Jonnie de Boer, De Librije; Sergio Herman, Oud Sluis; Hans van Wolde, Beluga; Onno Kokmeijer, Ciel Bleu; Mario Ridder, De Zwethheul; Herman den Blijker) hebben deze bijzondere en veelzijdige barbecue al ontdekt.

Herman den Blijker; 'Voor mij is een perfecte hittebron net zo essentieel als de kwaliteit van de ingredienten waarmee ik werk. Wat dat betreft is de Big Green Egg niet meer weg te denken uit mijn restaurant Las Palmas op de kop van Zuid in Rotterdam.'

Big Green Egg is gemaakt van superieur gebakken, hittebestendig keramiek. De Big Green Egg is zeer geschikt om op te barbecueen, om op te roken, om mee te bakken, braden, grillen, koken van alle soorten vlees, vis, gevogelte, groente en fruit. Ook aardappelen, brood, pizza’s en zelfs taarten worden, het hele jaar door, op de Big Green Egg gemaakt.

De voordelen van Big Green Egg:

Snelle start. Binnen 20 minuten is uw Big Green Egg op temperatuur. Klaar voor gebruik.


Bakken, braden, grillen en roken op 1 apparaat!


Keramische behuizing zorgt voor een optimale controle en een geleidelijke warmteverdeling zonder ‘hot spots’.


Tussentijds bijvullen van kolen is niet nodig, een lading houtskool is voldoende voor 4-6 uur kokkerellen.


Koken met de deksel erop is wel zo veilig. Het is de meest kindvriendelijke en veilige barbecue op de markt.


Trotseert temperaturen van -20 tot wel 400 graden Celsius.


Weer- en windbestendig. Keramiek roest niet.


Limited Life-Time Warranty.


De ultieme slow-cooker.


Maar bovenal… de Big Green Egg zorgt voor het sappigste vlees en de lekkerste vis die u ooit geproefd heeft.


TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL