Herman den Blijker tijdens DaDa Diner 2011

Een keuken zonder herrie? Ja, dat kan best. Maar een herrieloze oorlog of een wereld zonder ziekten? Ik weet niet of we die wereld gaan meemaken. Maar we kunnen het blijven proberen.

Tijdens het alweer 10e DaDa Diner, Het DaDa JubelDiner in de Cruise Terminal in Rotterdam is vrijdagavond 18 november 2011 ruim € 475.000 binnengehaald voor Stichting DaDa. Die financiert daarmee projecten waarmee het ziekenhuisverblijf voor kinderen, voor zover mogelijk, veraangenaamd wordt. Te denken valt aan het inrichten van speelkamers, het verstrekken van ICT middelen zodat patientjes met vriendjes en familie in contact kunnen blijven en aankleding en inrichting van de kinderafdeling op een meer kindvriendelijke wijze.
Het geld werd binnengehaald door onder andere de verkoop van loten en een veiling van opvallende artikelen. Ook werd aandacht besteed aan de Knuffel Actie waarmee Stichting DaDa in 2010 van start is gegaan. Met deze actie worden ziekenhuizen continu voorzien met DaDa knuffels, die ze kunnen geven aan patientjes die opgenomen worden, zodat zij ondanks hun opname, starten met een positieve ervaring. Verder is voor derde keer de Timmie Award uitgereikt. Deze prijs is er voor de zorginstelling die een toonaangevend project door Stichting DaDa heeft laten uitvoeren. De Timmie Award is uitgereikt aan het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam, waar Stichting DaDa een project voor kindvriendelijke voorzieningen op de poliklinieken gefinancierd heeft geheel in haven stijl, dus met een mini containerkraan en minicontainers.

Ruim vierhonderd gasten hebben genoten van de culinaire prestaties van Herman den Blijker en zijn chefs IJsbrant en Martin. Verder traden er verschillende artiesten op, zoals Glennis Grace, Replay, Pianist Paul Poulissen en het DaDa Celebration Trio en er was een spetterend optreden van Rene Froger. DJ Geoff, heeft op swingende wijze de avond afgesloten in een gezellige afterparty.

Onder de aanwezigen waren onder andere oud-voetballer Roy Makaay en Pierre van Hooijdonk, DaDa-ambassadeur Robert Eenhoorn, Thomas Verhoef van Eigen Huis en Tuin. Het DaDa Diner werd als vanouds weer gepresenteerd door Quinty Trustfull – ambassadeur van Stichting DaDa.

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL