Kunnen wij voor Free a Girl ook dit jaar weer op uw steun rekenen

Wij doen weer mee

Zodat Free a Girl nog meer meisjes uit de prostitutie kan bevrijden!


Zodat Free a Girl nog meer meisjes uit de prostitutie kan bevrijden!


“Wereldwijd worden er miljoenen meisjes gedwongen tot prostitutie. In India worden minderjarige meisjes dag in dag uit uitgebuit in schimmelige hokjes van 1 bij 2 meter. Dit kunnen en mogen we niet laten gebeuren!” aldus Evelien Holsken, mede-oprichter en directeur van Free a Girl.

Na het grote succes in zowel 2012 als in 2013 gaat op maandag 7 april de fondsenwervende actie Lock me Up – Free a Girl van start. Met de actie wordt aandacht gevraagd voor de meisjes die in landen als India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Cambodja en Brazilie slachtoffer zijn van kinderprostitutie. Meisjes in India leven onder erbarmelijke omstandigheden en worden dagelijks vele malen misbruikt in kleine hokjes.

Alle deelnemers aan de actie laten zich vrijwillig, steeds gedurende twaalf uur, opsluiten in een soortgelijk hokje als de slachtoffers van kinderprostitutie in India, om aandacht te vragen voor deze meisjes en om zoveel mogelijk geld op te halen De hokjes staan van 20 tot 24 mei in diverse restaurants door het hele land. Met de opbrengst van de actie kan Free a Girl nog meer meisjes uit de prostitutie bevrijden en mensenhandelaren en pooiers veroordeeld krijgen. Vanaf vandaag kan je de actie steunen middels een donatie via

Wij doen mee!

In India worden duizenden meisjes gedwongen tot prostitutie en opgesloten in bordelen, in hokjes van 1 bij 2 meter. In Las Palmas laten deelnemers zich 12 uur lang opsluiten in zo’n hokje. Steun de actie Lock me Up – Free a Girl en help mee zoveel mogelijk geld op te halen, zodat Free a Girl nog meer meisjes uit de prostitutie kan bevrijden!

Klik hier voor de Las Palmas Free a Girl pagina en doneer of bied op een van die bijzondere veilingitems.


Zodat Free a Girl nog meer meisjes uit de prostitutie kan bevrijden!


TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL