De ingredienten voor een mooi Rotterdams weekend.

Eerst naar de Rotterdamse Museumnacht en dan een luie zondag in restaurant las Palmas.


De ingredi�nten voor een mooi Rotterdams weekend. Eerst naar de Rotterdamse Museumnacht en dan een luie zondag in restaurant las Palmas.


UMBRA

Op 8 maart opent de tentoonstelling Viviane Sassen | UMBRA. Laat je overweldigen door de grote ruimtelijke installatie en nieuwe werk, waarin het voor Viviane Sassen kenmerkende spel met schaduw centraal staat. Stap in de speciale RGB- lichtinstallatie van Viviane Sassen en zie wat de kleuren rood, groen en blauw met jouw schaduw doen. Met een speciale foto neem je je schaduw mee naar huis! Kosten foto 5 euro.

Foodmarket met muziek

Voor het entree van het Nederlands Fotomuseum, SKVR en Museum Rotterdam komt het Bunkerplein te staan. Hier kun je terecht voor koffie, fris, bier, wijn, cocktails en heerlijke snacks. Ook zal er muziek zijn van diverse bands en sing&songwriters (verzorgd door de SKVR).

De Donkere Kamer

In De Donkere Kamer, de grootste DOKA van Nederland, beleef je de fotografie. Luister naar bijzondere verhalen uit de Nederlandse fotografie en bekijk korte fotografenfilms in de foto- & filmlounge. MINI Shuttledienst Kom naar het Nederlands Fotomuseum in een van de MINI's (tussen 20.00 en 0.00 uur). Tijdens de rit vanaf de Blaak (bij het Maritiem Museum) of vanaf het Museumpark vertellen de chauffeurs je meer over de Nederlandse fotografie en de tentoonstelling van Viviane Sassen.

Programma:

20.00 - 02.00: Museum geopend

20.00 - 02.00: Foodmarket en muziek

20.00 - 00:00: Stap in onze MINI's en laat je brengen naar het Nederlands Fotomuseum. De chauffeurs vertellen je alles over fotografie

20.00 - 00.00: Laat je (schaduw) fotograferen in de speciale RGB-lichtinstallatie

Tickets

Passe partouts zijn te koop bij het Nederlands Fotomuseum. Kijk voor prijzen en andere verkooppunten op www.rotterdamsemuseumnacht.nl

We zien uit naar uw komst.

 

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL