Valentijn is het feest van de liefde.

Vergeet die doos bonbons en laat het breed hangen.

Vertroetel elkaar met een lustopwekkende grondbonbon: de wintertruffel. En sluit het diner af met een sensuele creme brulee.


Kom Valentijn bij ons vertroetelen en vertruffelen


Wij laten u tijdens het diner genieten van romige en volle smaken.

Tot groot plezier van onze vele gasten serveren wij na al die jaren nog steeds een truffelsoepje dat we deftig truffelveloute noemen. Want romig is hij. Truffel is zeker in de grote steden steeds vaker vers te koop. Voor een goede wintertruffel uit Italie of Frankrijk tik je gauw 600 euro voor een kilo af. Een leuke maat truffel kost pak ’m beet 50 euro, dat is nog te doen.

Een klassieke aan het eind van het diner is de creme brulee. Echt iets voor de dag van de liefde. Maar: maak die creme brulee nou niet zelf want veel thuiskoks zijn niet vies van een wijntje tijdens het koken. Of u moet graag de kook-BOB uithangen. Kokende wijndrinkers zijn meestal de weg kwijt als ze aan het dessert beginnen. De mensen van de artsenpost zitten op Valentijn rond 23.00 uur al klaar met naald en draad. Dus spaar uw vingers en kom lekker met je Valentijn genieten in restaurant las Palmas.

Wij ontvangen u met een mooi glas bubbels en een prachtige rode roos om u vervolgens te laten genieten van een overheerlijk vijfgangen diner.

De prijs van dit diner is 75,00 euro. (incl koffie en excl andere dranken)

Voor reserveren, klik hier.

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL