Las Palmas zoekt i.v.m. zondag opening versterking van de keukenbrigade.


vacature


Vanaf 1 december worden ook op zondag in Las Palmas de tafels gesierd door oesters, fruits de mer, bouillabaisse, vlees, wild en gevogelte. Dit alles vergezeld met mooie wijnen en afgesloten met de meest uiteenlopende vette kazen of een grandioos dessert. Dus ook op zondag is het bij ons tot ver in de namiddag feest.

Wij bieden oneindig veel mogelijkheden voor zowel prive als zakelijke aangelegenheden. Van sit down dinners tot walking drinks. Van een intiem diner voor twee met gerechten la carte tot zakelijk dineren in een prive ruimte met aparte keuken. Wij koken uitsluitend met de meest pure en dagverse seizoensproducten en kiezen er altijd voor om onze gasten seizoensgebonden gerechten aan te bieden, welke uitblinken in hun volle, rijpe smaken.

Spreekt dit bovenstaande je aan en je beschikt over de juiste ervaring om deze geweldige uitdaging aan te gaan? Dan zoeken we jou! Ben je naast zelfstandige ook nog een teamspeler met een niet lullen maar aanpakken mentaliteit, alle dagen van de week beschikbaar, representatief, gastgericht, stressbestendig en heb je de ambitie om echt iets neer te zetten binnen ons team, dan zien we uit naar jouw reactie.

Klik hier als u wilt reageren.

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

Daar gaat ie lieve mensen,,, als dat geen lekkere afsluiter is van je diner,,,, #dessert #toetje #nagerecht… https://t.co/yzArsxYOKb