Bij Marcel aan de bouillabaissebar

Bij Las Palmas worden de tafels gesierd door oesters, fruits de mer, bouillabaisse, vlees, wild en gevogelte. Dit alles vergezeld met mooie wijnen en afgesloten met de meest uiteenlopende vette kazen of een grandioos dessert. Bij Las Palmas vieren wij het hele jaar door feest. Elke dag is een uitgelezen moment om Las Palmas te bezoeken.

Graag willen we u ook eens uitnodigen aan onze bouillabaissebar.

Daar zal Marcel speciaal voor u, van woensdag tot en met zaterdag, de meest uiteenlopende geweldige gerechten bereiden. Geen kaart maar gewoon onder het genot van een mooi glas wijn of bubbels kennismaken met de gerechtjes van Marcel en laten weten waar u trek in heeft. Of anders gezegd, vertel Marcel wat u niet lust en hij gaat voor u aan de slag. Drie mooie gerechtjes, misschien vier of zelfs vijf, geen enkel probleem Marcel zal u uitgebreid kennis laten maken met alle mooie en vooral volle smaken die dit seizoen te bieden heeft.

Vraag bij uw reservering gewoon eens naar de bouillabaissebar. We wensen u alvast een fijne avond.

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL