Echte Rotterdammers in Las Palmas

Echt wel

Moet je zien


Echte Rotterdammers in Las Palmas


Het Rotterdamgevoel zit in de lift. Kleding met Rotterdamse leuzen is niet aan te slepen, de stad schittert in films en videoclips en als ze zelfs in Amsterdam al avonden over Rotterdam organiseren is er duidelijk wat aan de hand. Museum Rotterdam doet er vanaf oktober 2013 nog een schepje bovenop door te vragen wie Rotterdammers wel niet denken dat ze zijn. In een dynamische tentoonstelling in LP2 op de Kop van Zuid wordt Rotterdammers een spiegel voorgehouden en kun je ervaren wat Rotterdam en de Rotterdammers nu zo ontzettend Rotterdams maakt.

Museum Rotterdam in Las Palmas.

Echte Rotterdammers is de eerste grote expositie van Museum Rotterdam na de sluiting van het Schielandshuis in 2013. De tentoonstellingshal LP2 in Las Palmas, middenin het havengebied op Zuid waar Rotterdam groot is geworden, biedt Museum Rotterdam ruimte om het verhaal van Rotterdam te vertellen. De komende jaren organiseert het museum hier jaarlijks een grote expositie in afwachting van de realisatie van een nieuwe museumlocatie.

Ontdek hoe Rotterdam blijft verrassen met nieuwe architectuur, festival & evenementen, attracties en gedurfde kunst & cultuur. Daarnaast is Rotterdam geweldig om uit te gaan. Dus kom naar Rotterdam en ontdek de stad en combineer dat met een overheerlijk bezoek aan restaurant Las Palmas.

Een echte Rotterdammer zou zeggen, waaro, nou hiero.

LP2 in Las Palmas
Wilhelminakade 326
3072 AR Rotterdam
T. 010 2030 444
F. 010 2030 484
E. info@lp2.nl

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL