Vier unieke kookboeken van Herman den Blijker

Spelen met de seizoenen

Lente Wat

Wat is er nu leuker dan koken met smakelijke seizoensgroenten en -fruit? Op basis van zijn kookervaring concludeert Herman den Blijker dat vooral regionale seizoensproducten veel smaak bieden. Deze producten leggen vanaf het land tot op het aanrecht weinig kilometers af en zijn doorgaans verser en rijper. De vraag naar Nederlandse seizoensproducten neemt toe, het aanbod groeit ook. Steeds meer boeren en tuinders verkopen hun spullen aan huis. Een toenemend aantal leveranciers laat zien waar hun groenten en fruit vandaan komen, zodat je weet wat je in handen krijgt. Met Hermans recepten zet je verrassend lekker eten op tafel.

WatWat

Elk deel heeft een seizoen als thema: Lente, Zomer, Herfst en Winter. Elke week verschijnt er een boek. De afzonderlijke delen zijn met een bon uit het AD te koop in de winkel.

BoekTitelZaterdagNormale prijsMet bon uit AD
1 Lente op je bord 30 maart 2013 € 10,95 € 8,50
2 Zomer op je bord 6 april 2013 € 10,95 € 8,50
3 Herfst op je bord 13 april 2013 € 10,95 € 8,50
4 Winter op je bord 20 april 2013 € 10,95

€ 8,50

Voor bestellen of verkoopadressen klik hier.

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

Daar gaat ie lieve mensen,,, als dat geen lekkere afsluiter is van je diner,,,, #dessert #toetje #nagerecht… https://t.co/yzArsxYOKb