We kunnen trots zijn.

De Benefietlunch voor Xander was een groot succes. Namens iedereen ontzettend bedankt voor uw deelname en uw geweldige donatie.

Zoals door Jenny al aangekondigd kunt u ook nog bieden op een geweldige kookworkshop die geheel verzorgd zal worden door de brigade van Asian Glory. Deze wordt gegeven op een zondagmiddag naar keuze in restaurant las Palmas en uw bod omvat een kookworkshop voor maximaal 12 personen, incl. bijpassende wijnen.

De veiling sluit op 31 maart 2013.

klik hier voor uw bod.

Het hoogste bod tot nu toe.

22-03-2013 € 2500. Dit bod is gedaan door Dennis & Angelique Van den Berg / Levels

19-03-2013 € 2400. Dit bod is gedaan door Chainresult

14-03-2013 € 2200. Dit bod is gedaan door Dennis & Angelique Van den Berg / Levels

13-03-2013 € 2000. Dit bod is gedaan door Chainresult

10-03-2013 € 1500. Is het openingsbod en is gedaan door Mappemonde BV

Jullie komen toch ook helpen,,,

Benefietlunch 10 maart 2013

Mijn grote vriendin Jenny van Asian Glory heeft haar hart verloren aan Xander. Een klein chinees ventje van 8 jaar oud waarbij op 29 januari 2010 kanker werd geconstateerd.

www.fight4xander.nl

Zoals jullie weten heb ik zelf ook een prachtig ventje. Eentje die mij elke dag met zijn grote blauwe ogen aankijkt en vraagt, pappa wanneer gaan we weer een vissie eten. Mijn hart draait om bij de gedachten dat hem iets zou overkomen en toen ik hem zondag welterusten wenste en terugdacht aan de hulpvraag van Jenny was ik er snel uit.

Je laat je vriendin immers niet in de steek en het vuur en de passie die ik zag bij Jenny om Xander en de Stichting Fight4Xander te helpen heeft mij geraakt.

Ik ga samen met Jenny en wat oude maten voor Xander en de Stichting Fight4Xander doen waar ik goed in ben, koken, maar dan wel voor jullie.

Trek je agenda, nodig je vrienden, je buren, van mijn part de hele wereld uit en kom op 10 maart heerlijk bij Jenny, mij en mijn maten lunchen.

U bent vanaf 12.00 uur van harte welkom in Restaurant las Palmas. De lunch start om 12.30 uur en zal een avontuurlijke tocht zijn tussen de verschillende stijlen en smaken. U gaat lekker gevuld naar huis.

Stichting Fight4Xander

www.ficht4xander.nl

Eind augustus 2012 hoorden wij dat de Neuroblastoom behandeling dat wordt gegeven in het ziekenhuis te Greifswald, Duitsland, geschikt is voor Xander. Na vele gesprekken met Lai en Don (de ouders van Xander) en de vaste vrijwilligers, werd er een plan gemaakt om geld in te zamelen voor de behandeling van Xander. Taken werden verdeeld, met een focus op het ontwerp en maken van de website en gedegen onderzoek doen naar de belangrijke zaken omtrent het oprichten van een stichting. De website was door de enorme inzet van onze vaste vrijwilligers al snel klaar en gelanceerd. Wachten was nog op het oprichten van de stichting.�Op 28 september was het zover, Stichting Fight4Xander werd opgericht. Op dezelfde dag werd de stichting geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam en een afspraak gemaakt bij de Rabobank voor het openen van een bankrekening. Het was een drukke dag, maar de offici�le start van Stichting Fight4Xander gaf enorme voldoening en blijdschap. �

Het doel van Stichting Fight4Xander is gericht op het bijeenbrengen van geld om de kosten te betalen die te maken hebben met de behandeling van Xander aan Neuroblastoom. De behandelmogelijkheden zijn hoopvol, maar worden niet vergoed door zijn ziektekostenverzekeraar. Er is voor die behandeling een groot bedrag (100.000 euro) nodig. Wij willen door het organiseren van verschillende activiteiten (bijvoorbeeld het plaatsen van collectebussen bij bedrijven, fancy fairs, veilingen e.d.) en werven van sponsors en donateurs geld en/of giften ophalen voor de behandeling van Xander. Daarnaast wordt het ingezamelde geld ook gebruikt om andere kosten vanwege de behandeling van Xander te betalen, zoals reis- en verblijfskosten.

De kop is eraf. 2013 is wat ons betreft begonnen zoals 2012 ge�indigd is, en dat is met gezelligheid, prachtige gerechten en mooie wijnen. Wat dacht u van tempura van garnalen met bosuitjes en soja of dorade geserveerd met een tian van courgette, aubergine en tomaat. Twee overheerlijke gerechten van onze nieuwe lunchkaart. Naast de vernieuwende lunchkaart heeft chef-kok Martin Ozinga ook weer de meest uiteenlopende mooie gerechten voor u op de dinerkaart samengesteld. Wij zien uit naar uw komst.

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL