HILVERSUM (NIEUWS VAN NEDERLAND)

Herman Gaat Ver

Waar je ook ter wereld komt, Nederlanders zitten overal. Niet zelden om hun horecadroom in den vreemde werkelijkheid te laten worden. Maar velen dreigen ondanks hard werken toch hun zaak in het buitenland te moeten sluiten, omdat ze van de inkomsten niet kunnen leven. Met die constatering in het achterhoofd gaat Herman den Blijker dit seizoen ver, heel ver.

In ‘Herman Gaat Ver’ pakt de culinair expert zijn koffers en gaat op reis: van Spanje tot Curacao en van Sicilie naar Ibiza tot Frankrijk. Herman den Blijker gaat over alle denkbare grenzen om Nederlanders met hun probleemzaak op te zoeken en te helpen. En deze keer komt hij niet alleen. Naast zijn vaste klussers, neemt hij familieleden of dierbare vrienden mee die hun geemigreerde broer, zus, vriend of vriendin moeten missen, maar bovenal met lede ogen moeten aanzien dat het buitenlandavontuur dreigt te mislukken. Lukt het Den Blijker om hun droom veilig te stellen?

Herman Gaat Ver: vanaf dinsdag 16 oktober wekelijks om 21.30 uur bij RTL 4.

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL