Onze chefs presenteren u vanaf 25 september een nieuwe lunchconcept

Maak van uw lunch een smaakbelevenis

‘Alles is voor je geregeld, alles is al voor je gedaan. Zo zit dat met de natuur. Je hoeft het alleen maar op de juiste manier te bereiden.’

Herman den Blijker vertelt zijn chefs deze kookwaarheid al jaren en zo'n grote glanzende kop spreek je niet tegen. Met de seizoenen mee koken. De rest is namaak, aanstellerij. De truc is dat je begrijpt wat de beste spullen zijn. Door te knijpen, aaien, ruiken, kijken, proeven, je zintuigen te gebruiken. En dan een klein beetje hitte geven, wat zuur en wat zout toevoegen. Klaar. Zit dat eenmaal in je kop, dan lukt alles.

Martin Ozinga en zijn chefs gaan deze Herman den Blijker kookwaarheid speciaal voor u toepassen tijdens ons nieuwe lunchconcept. Een mooie eerlijke, typische Las Palmas drie gangen lunch voor maar € 22,50. U kunt natuurlijk naar behoefte uitbreiden. Elk volgende gerecht kost € 7,50.

Maak van uw lunch een smaakbelevenis en geniet van al die overheerlijke producten die dit seizoen te bieden heeft.

Wij wensen u alvast een smakelijke lunch

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL