7 december 2012

Een primeur in Nederland! Een muzikale tour door Nederland, ge�nspireerd op het genieten van het leven.

SWEET CARAMEL op CULINAIRE TOUR!!

Tijdens deze unieke tour kunt u als gast van Las Palmas de muziek ontdekken van Evita en ‘haar’ SIRs, welke een verrassende melange van jazz, blues, funk en latin zullen brengen, in combinatie met overheerlijke gerechten, die onze chefs speciaal voor deze unieke avond hebben bereid. En omdat de avond zoet moeten eindigen, zal elke bezoeker een “Sweet Caramel” geschenk meekrijgen dat Lonka speciaal voor deze gelegenheid heeft ontworpen.Naast Evita en ‘haar’ SIRs, zal speciaal voor deze avond ook Eric Johnson uit US in restaurant las Palmas een speciaal gastoptreden verzorgen.

Bezetting Evita & The SIRs;

Aanvangstijd;

Menu;

Ontvangst met glas bubbels, een viergangen chefs-menu, keuze uit vis of vlees, incl een bijpassend wijnarrangement en afgesloten met koffie.

Prijs van dit bijzondere arrangement;

99,00 euro

Klik hier om te reserveren of bel; 010-2345122

Evita & Eric Johnson - Travellin' Cat

Spontane uitvoering tijdens fotosessie Evita en Eric Johnson. Het nummer Travellin' Cat is afkomstig van Evita's album Sweet Caramel dat onlangs is verscheen.TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL