Beste vrienden van Orange Babies,

Namens het hele Orange Babies team hartelijk dank voor jullie hulp om de landelijke actie Dinner of Hope tot een succes te maken.

Namens het hele Orange Babies team hartelijk dank.

Er zijn in totaal 617 aanmeldingen binnen gekomen uit, binnen- en buitenland waaronder Australie, Aruba, Belgie en Spanje. Naast de diners thuis zijn er ook bedrijven die overdag tijdens de lunch geld inzamelden, kookstudio's die speciale kookworkshops organiseerden, kinderdagverblijven die met de kinderen hebben gekookt en restaurants die op deze dag een Dinner of Hope menu aanboden. Er werden zelfs complete feesten georganiseerd onder namen als 'Party of Hope', 'Benefiet of Hope' en 'BBQ of Hope'. Het is de eerste keer dat deze landelijke campagne uitgerold is en we mogen nu al spreken van een succes.

Op 22 mei wordt het bedrag dat we met z'n allen hebben ingezameld en de winnaar van de kookreis naar Afrika, met Herman den Blijker, bekend gemaakt. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

We hopen dat we bij de volgende editie (2013) weer op jullie hulp kunnen rekenen.

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL