Veiling 1e kistje mei-schol

Steun deze helden


Rijswijk, 02 mei 2012 /EZPress/ - maandag 14 mei om 11.00 uur vindt de veiling plaats van het 1e kistje mei-schol in de mijnzaal van Visveiling Urk. Het is de opmaat naar Vlaggetjesdag op 19 mei, waarop dit jaar ook de Dag van de Nederlandse Zeevisserij van het Productschap Vis wordt gevierd.

De veiling is in handen van de bekende tv-kok Herman den Blijker. De opbrengst van de veiling is dit jaar bestemd voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM),die mensen redt op zee en op de ruime Nederlandse binnenwateren. De door de KNRM aangeboden hulpverlening is gratis, maar kost geld. De KNRM krijgt geen overheidssteun en wordt in stand gehouden door donaties. Jaarlijks komt de KNRM meer dan honderd keer in actie voor de visserij! In veel gevallen betreft het daarbij het ophalen van een gewonde visserman voor spoedvervoer naar een ziekenhuis.

Maar de KNRM komt ook in actie bij strandingen van vissersschepen, bij water maken of kapseizen en bij brand en explosies.

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL