Sluit je aan bij “De Vrienden van Las Palmas.

Bijzondere tijden vragen bijzondere oplossingen. In een tijd waar zakelijk Rotterdam creatief op zoek gaat naar nieuwe kansen en uitdagingen nodigt Herman u uit om lid te worden van “De Vrienden van Las Palmas.

Wordt lid van de vrienden van Las Palmas en profiteer mee

De Vrienden van Las Palmas is een groep Rotterdammers die restaurant Las Palmas een warm hart toedragen. Speciaal voor deze Vrienden doet Herman u het volgende aanbod. Word lid van de Vrienden van Las Palmas en open uw eigen Vrienden van Las Palmas spaarpot. U vult deze spaarpot met € 800,00 en Herman stort er vervolgens € 200,00 bij.

Kortom, u en uw gasten kunnen elke keer genieten van alle heerlijke gerechten, goede wijnen, volle desserts en rijpe kazen en u eet als het ware het spaartegoed op. Verder sparen? Dat kan met onze “Las Palmas Loyalty Card”. Dit is een spaarkaart waarmee u kunt sparen voor speciale kortingen, acties en den Blijker producten.

Clublid worden bij “De Vrienden van Las Palmas”
Neem dan contact op met Joyce Schuller via:
E-mail: vriendenvan@restaurantlaspalmas.nl

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL