Herrie met De Leeuw


Paul de Leeuw en Herman den Blijker slaan de handen ineen voor een exclusieve en intieme avond vol culinaire hoogtepunten en top-entertainment!                 

Samenwerken tijdens evenement

Paul en Herman kennen elkaar al bijna 20 jaar vanuit Rotterdam. Paul presenteerde een radioprogramma voor Radio Rijnmond. Herman, wereldberoemd in Rotterdam door het populaire restaurant De Engel, was vaak te gast. De heren hebben sindsdien altijd contact gehouden. Herman was vaak te gast in Paul’s tv-programma’s en Paul is een frequente bezoeker van Hermans restaurants. Dit voorjaar werkten ze echter voor het eerst samen bij een evenement. Dit beviel de geboren Rotterdammers zo goed dat ze op het idee kwamen voor Herrie Met De Leeuw!  
                            

Geen poeha maar hard werken

Paul de Leeuw licht toe: ‘Herman en ik spreken dezelfde taal. Herman’s aanpak komt overeen met de mijne. Of je nou te gast bent in mijn studio of in Las Palmas: het gaat er om de bezoeker een topervaring te geven. Niet door grote woorden of poeha maar door hard werken, humor en aandacht’. 

Geen woorden maar daden

Onder het Rotterdamse motto ‘Geen woorden maar daden’vinden de heren elkaar om het hun gasten volledig naar de zin maken. Het meergangen menu uit de hand van Herman is royaal en zal zowel vlees als vis bevatten. Herman werkt alleen met eerste klas verse producten van de beste leveranciers. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen. 

Verrassende muzikale onderdelen

De muziek wordt verzorgd door Paul samen met een 10-koppige orkest onder leiding van Cor Bakker. Paul en Cor kunnen met elkaar lezen en schrijven getuige hun 25-jarige samenwerking. De gasten krijgen een uniek, intiem en exclusief concert dat zowel uitbundige als ingetogen delen zal kennen. Naast muzikale onderdelen zal de show ook andere verrassende onderdelen kennen. Naast zanger laat Paul zich ook zien als entertainer en presentator. Tevens is er ruimte voor inbreng van het publiek. Dit kan zijn in de vorm van speciale verzoeken maar ook in muzikale wensen. 

Rotterdamse kiloknallers

Kortom; een avond vol culinaire hoogtepunten en top entertainment in Studio Cé in Almere, onder leiding van deze twee Rotterdamse kiloknallers. Zeer geschikt voor het vieren van een speciale privé en/of zakelijke aangelegenheid. Meer informatie en prijzen zijn te vinden op www.herriemetdeleeuw.nl  of belt u met Studio Cé op 036-521 0700      .

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

Daar gaat ie lieve mensen,,, als dat geen lekkere afsluiter is van je diner,,,, #dessert #toetje #nagerecht… https://t.co/yzArsxYOKb