Pannenkoeken bakken


Zet de HERMAN mengkom op de bijbehorende houder, zodat deze niet wegschuift tijdens het kloppen van de ingredi�nten. Doe alle ingredi�nten in de kom en klop het beslag tot ��n geheel met de turbomixer. Daarna doe je een klont boter in een kookpan met een klein laagje water. Laat de boter smelten, maar niet kleuren. De vaste bestanddelen en het water zullen onder het vet gaan zitten, op deze manier is de verbrandingsgraad van de boter hoger. Laat vervolgens een koekenpan heet worden. Hier doe je een beetje van het bovenste laagje van de gesmolten boter in uit de kookpan. Laat de lepel niet te verzakken, anders komen er vast bestanddelen van de gesmolten boter op de lepel. Deze vaste bestanddelen zorgen ervoor dat als de boter te heet wordt en er zwarte pitjes in de boter komen. De overtollige boter in de koekenpan kan je bij het beslag in de mengkom gieten. Bij de volgende pannenkoek hoef je dan geen boter te gebruiken. Dunne pannenkoeken zijn geschikt voor naturel pannenkoeken, indien je er extra ingredi�nten op wil doen zoals ham, kaas, spek etc. maak je de pannenkoeken wat dikker. Deze ingredi�nten moeten namelijk in het beslag vast komen te zitten. Als het beslag aan de bovenkant gaar is, is het tijd om de pannenkoek om te draaien.

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

@dschiedam @Hermandenblijk Dit jaar tot onze spijt niet meer. Nov en dec staan vol in het teken van feest in het restaurant. Op naar 2018,,,