Barbeque Hitte


Het mag duidelijk zijn dat de barbeque op tijd aangestoken wordt. Vervolgens moet er gewacht worden tot het houtkool heet is. De kooltjes mogen niet meer zwart zijn, want dan moeten ze nog hitte oppakken. Het is belangrijk dat de kooltjes witheet zijn. Begin dus op tijd met het aanzetten van de barbeque. Of het nu een barbeque is, of een gemetseld dingetje, en je gaat met hout gooien, zorg in ieder geval dat er geen vlammen zijn. Het onderste laagje moet een beetje roodgloeiend zijn en de bovenste laag moet witheet zijn. De producten op de barbeque gaan dan gewoon garen, zonder fik erin. Als er toch vlammen ontstaan, omdat er vet van de producten afloopt, spuit het vuur uit met een plantenspuit.�

Op het moment dat het te hard gaat, en de garing is al geweest natuurlijk, dan kan het wat langzamer. Dan schuiven we gewoon de luchtgaten naar de helft.

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

Voor uw gastvrije ontvangt vanavond, onze #meneerreimers met links #juliet en rechts #yasmine. Wij wensen u een moo… https://t.co/q7FzYznO7z