Barbeque Smaak


Wil je lekker barbeque�n, mensen thuis uitnodigen en een goede gastheer of gastvrouw zijn? Dan is het een kwestie van goede materialen en producten kopen en op tijd beginnen.�

Er kan meer smaak aan vlees of de producten worden toegevoegd. Dat kan door bij de kooltjes wortelhout of schaafsel van fruitbomen, eiken of beuken te gooien. Dit wordt allemaal gemarineerd verkocht. Er worden ook tonnen whisky vaten verkocht. Dit krijgt allemaal een bepaalde smaak. Heb je genoeg tijm en/of rozemarijn in huis, dan is dat ook goed.

Je moet gewoon lekker doen wat je zelf wil, niet bang zijn dat je uitglijdt of op je bek gaat, je kunt gewoon opnieuw beginnen. En dat is het geheim van het koken.

TERUG NAAR OVERZICHT

Lifestyle

Loyalty kaart

Om te profiteren van alle voordelen heeft u een persoonlijke loyalty Las Palmas Card nodig, geregistreerd op naam en huidige adres. De loyalty Las Palmas Card aanvragen is heel eenvoudig. Dat kan via deze site of bij de receptie van Restaurant las Palmas.

Tweets uit Las Palmas

En dan is het nog maar maandag,,, wat een feest. #sushi #sushiroll #takeout #sushitime #sushitakeout #laspalmas010… https://t.co/xHJbH5gPeL